Företagsstäd Mölndal

Företagsstäd Mölndal

M.I. Städ – företagsstäd Mölndal

Varmt välkomna till oss här på M.I. Städ. Ända sedan 2007 har vi städat åt både privatpersoner och företagare och en av tjänsterna som vi erbjuder är företagsstäd i Mölndal. 100 procent nöjda kunder är alltid det vi strävar efter och vi avslutar aldrig ett uppdrag innan kunden är helt och fullt ut nöjd! Med vår hjälp får ni ett välkomnande och inbjudande kontor och en trivsam arbetsmiljö för era anställda. Är ni intresserade av mer information om oss så klicka här. Vi ser fram mot att ni hör av er så snart som möjligt! Tillsammans kommer vi fram till en så optimal lösning som möjligt, som passar för er och era behov.

Vi på M.I.Städ har ett koncept som är följande:

 

  • Inga förpliktelser.
  • Ingen bindningstid.
  • Ingen uppsägningstid.
  • Alltid samma pris oavsett tid på dygnet.
  • Alltid samma personal.
 
Företagsstäd Mölndal

M.I. Städ! Vi är städföretaget för dig som önskar kvalitativ städning med personlig service. Vi är ett familjeföretag med kompetent personal som varit verksamma inom branschen sedan 2007. Under årens lopp har vi hunnit hjälpa otaliga nöjda kunder med bland annat flyttstädning, trapphusstädning, fönsterputsning samt företagsstäd. Vi har många återkommande kunder som känner sig mycket nöjda med oss och allt vi gör för dem. Dessutom garanterar vi att vi erbjuder marknadens lägsta priser, utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten!

Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder. Därför har vi en nöjd-kund-garanti för alla våra kunder. Vi arbetar även miljömedvetet och använder oss så långt som det är möjligt av miljövänliga rengöringsprodukter som gör så liten påverkan på miljön som möjligt.

Vårt städföretag är kollektivanslutet, ansvarsförsäkrat samt anslutet till Fora.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

M.I. Städ

Rävekärrsgatan 25
431 33 Mölndal

Selma: 073-980 10 06
E-post: mistd@live.se

Företagsstäd Mölndal