Resturangstäd Göteborg

M.I. Städ – restaurangstäd Göteborg

Varmt välkomna till oss här på M.I. Städ. Ända sedan 2007 har vi städat åt både privatpersoner och företagare och en av tjänsterna som vi erbjuder är restaurangstäd, runt om i Göteborg. 100 procent nöjda kunder är alltid det vi strävar efter och vi avslutar aldrig ett uppdrag innan kunden är helt och fullt ut nöjd! Med vår hjälp får ni en välkomnande och inbjudande restaurang med en trivsam arbetsmiljö för era anställda samt ett trevligt ställe för era gäster. Är ni intresserade av att veta mer så är ni välkomna att kontakta oss. Vi ser fram mot att ni hör av er så snart som möjligt! Tillsammans kommer vi fram till en så optimal lösning som möjligt, som passar för er och era behov.

Restaurang Städ Göteborg

MER OM OSS

Vi på M.I.Städ har ett koncept som är följande

1: Inga förpliktelser

2: Ingen bindningstid

3: Ingen uppsägningstid

4: Alltid samma pris oavsett tid på dygnet

5: Alltid samma personal

M.I. Städ! Vi är städföretaget för dig som önskar kvalitativ städning med personlig service. Vi är ett familjeföretag med kompetent personal som varit verksamma inom branschen sedan 2007. Under årens lopp har vi hunnit hjälpa otaliga nöjda kunder med bland annat flyttstädning, trapphusstädning, fönsterputsning och kontorsstädning. Vi har många återkommande kunder som känner sig mycket nöjda med oss och allt vi gör för dem. Dessutom garanterar vi att vi erbjuder marknadens lägsta priser, utan att för den sakens skull göra avkall på kvaliteten!

Vår målsättning är nöjda och återkommande kunder. Därför har vi en nöjd-kund-garanti för alla våra kunder. Vi arbetar även miljömedvetet och använder oss så långt som det är möjligt av miljövänliga rengöringsprodukter som gör så liten påverkan på miljön som möjligt.

Vårt städföretag är kollektivanslutna, ansvarsförsäkrade samt anslutna till Fora.

Restaurangstäd Göteborg

RÄVEKÄRRSGATAN 25
431 33 MÖLNDAL
SELMA
073-980 10 06
E-MAIL
MISTD@LIVE.SE